torsdag 24 maj 2007

Första laddningen foton!

Eftersom detta ska föreställa en fotoblogg, så måste jag ju självklart lägga upp lite foton! Den första laddningen foton kommer i slutet av detta inlägg.

Idag befinner jag mig på plats i mammas lägenhet i Östersund. Det blir en knepig omställning när man kommer hit från att ha varit hemma ute på landet med en stor gård, omgiven av ängar och fjäll och djur, och sedan kommer man hit till en tvåa på körfältet i Östersund. Inte ens en gräsmatta har man och det närmsta naturen man kommer är kaktusarna från IKEA som står på fönsterbrädan. Omställningen kan jämföras med att dricka apelsinjuice när du precis borstat tänderna.

På tal om skosula, imorgon blir det bio, och inte vilken film som helst, utan Pirates of the Caribbean 3. Har väntat ett bra tag på att se den nu, hoppas verkligen den lever upp till förväntningarna, annars blir jag purken minsann. Men det ska nog inte vara någon fara på taket när man kikar på de två tidigare filmerna.

Nu blir det foton och idag kör jag på vattentema! Jag går ut lungt och börjar med två bilder. Stillbilder på vatten kan bli riktigt tuffa om de tas på rätt sätt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh plötsligt så blir man så törstig... Helt klar goa bilder - Keep up the good work!