måndag 13 augusti 2007

Hoppsan sa, jag åkte till Stockholm!

Men tänka sig, det blev ännu ett blogg-uppehåll, trots mitt löfte om ingen mer inaktivitet. När jag skrev det förra inlägget för drygt en vecka sedan så tänkte jag inte på att nämna semestern jag hade inplanerad. Jag tog nämnligen och åkte till huvudstaden i en vecka, och när man får sin enda semester på året, då sitter man inte gärna vid datorn och degar.

Men nu är jag tillbaka, och inga flera uppehåll är planerade, förutsatt att jag inte drabbas av något oväntat, som t.ex. en akut hjärntumör i mjälten eller något annat osannolikt som jag brukar ha turen att råka ut för.

Som sagt, så åkte jag till Stockholm för en veckas välbehövd avkoppling och lyxliv till min mosters lägenhet i Danderyd. Som den hängivna och fanatiska amatörfotograf jag är, så tog jag närmare 500 bilder under 5 dagars turistande.

Eftersom detta är en fotoblogg så tänker jag ju självklart lägga upp några av de 500 bilderna här, och det vore ju perfekt att göra det i detta inlägg. Men eftersom jag är en oberäknelig gosse så har jag inga av de bilderna tillgängliga här på jobbet där jag nu sitter och skriver istället för att jobba. Därför kommer bilder från Stockholmsresan och även en liten resumée över resan i morgondagens inlägg.

Men för att dina förhoppningar om foton i denna fotoblogg inte ska krossas totalt, så kommer här en blandad fruktkompott med några bilder ur mitt eget arkiv. Håll till godo mina kära medmänniskor:






Närbild på ett häftstift.






















Vatten i en flaska.


Till nästa gång, Hakuna Matata.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sjukt snygga bilder! :)

Anonym sa...

Du e ju grym på det där. Nice pics.
Har själv ett stort fotointresse men har ju bara hunnit börja än så länge hehe.

Trevlig sommar.

//Tia på Frösön

Anonym sa...

En extremt snygg bild på din flickvän... är det okej att jag använder den som bakgrund på min 60" ? Alltså bilden är så snygg att både jag och alla mina vänner vill falla på knä och tillbe den :)

Synnøve sa...

Fina foto du har :o)