fredag 3 augusti 2007

Ogiltig frånvaro

Nu är det skamvrån som gäller för mig. Jag har nästan två månaders ogiltig frånvaro här på min blogg. Vad bör mitt straff bli? Skicka ett mail om du har någon bra idé!

Vad är då anledningen till dessa två månaders inaktivitet? Jag jag tappat intresset? Nej! Har jag blivit kidnappad av ryska maffian pga obetalda spelskulder? Nej! Har jag blivit bortrövad av utomjordingar i syfte att utföra horribla och perversa experiment på mig? Nej (tyvärr)! Eller har jag helt enkelt varit upptagen och lat? Ja, mina vänner. Det är den bistra sanningen.

Eftersom det har gått så lång tid sedan sist, så har det självklart hänt en hel del i mitt liv. Men om jag ska skriva upp allt som hänt så kommer du somna innan jag kommit halvvägs. Så därför kommer här en kort sammanfattning av allt jag gjort och allt som har hänt sedan sist;

Jag har fått jobb, jag har fått lön (gött efter 6 månader med 0 kr/mån), jag har varit i norge, jag har varit på storsjöyran, jag varit sjuk, jag har varit trött, jag har låtsats att jag tar studenten trots att det var ett år sedan, jag har hjälpt till att rädda livet på en katt, jag har blivit klöst av samma katt, jag har läst en bok, jag har blivit kallad till möte av min chef - naken och inoljad (Jag gick dit påklädd och snustorr). Jag har filosoferat och debatterat, jag har hjälpt till och irriterat. Jag har gjort lite av varje.

I fortsättningen kommer jag skriva mer här, för jag sitter vid en dator hela dagarna på jobbet och jag kommer ha mycket dötid att slå ihjäl. Så förhoppningsvis så kommer det en liten uppdatering varje dag, eller iallafall några gånger i veckan.

2 kommentarer:

Putte sa...

Woho! Du är igång igen. Nu får du ge allt för att besegra mig på listorna ;)

Anonym sa...

Fan vad du är kass på att uppdatera! Håll va du lovar förfan!