måndag 16 maj 2011

En grå dag.

Det verkar som att hockey-vm är en ständigt återkommande faktor i mina inlägg nuförtiden, man skulle kunna tro att jag är lite av en sportnörd, men så är inte fallet. Jämfört med vanliga sportentusiaster så är jag ungefär lika dedikerad som en vegetarian är av vm i grillning av helstekt gris, om det nu finns en sådan tävling. Skulle vara i Texas då. 


Jag har ingen koll på elitserien, allsvenskan, NFL eller vm i älgskånkskastning (Ja det finns faktiskt). Men när det kommer till något stort som hockey-VM så blir jag väldigt engagerad av någon anledning. Den gemenskap som bildas när ett helt lands befolkning, ens eget då förslagsvis, släpper alla meningsskiljaktigheter och står enade inför en stor utmaning är väldigt tilltalande för mig. 


Different Shades of Grey
Och nu ikväll var vi ju faktiskt i final, mot lillebror Finland, ett land som i 9 av 10 fall blivit besegrade av oss. Självsäkerheten var på topp, inte kunde väl vi förlora mot Finland? Nej nej, det fanns inte. Det kändes lika troligt som engagemanget i Fredrik Reinfeldts "inspirationstal" innan matchen. Och vad händer? Jo vi får storsmisk med 1-6. Vad. I. Helvete.


Det var bara att svälja stoltheten och inse det pinsamma nederlaget. Finland jublar, Sverige skäms.


Detta återspeglar sig i dagens foton, det blir grått, mörkt och smått deprimerande. Men håll till godo ändå, och kommentera gärna bilderna! 
Out of Focus

Black Walls





2 kommentarer:

Dalk*ullan sa...

Sista bilden hjärtat, massa fin :). Om du fortsätter skriva blogg, så kommer jag fortsätta läsa den. Så du vet ^^

Puss och kram

Stefan Falkelind sa...

Nej, jag har aldrig hört talas om att det finns WM i grillning av helstekt gris.