måndag 15 augusti 2011

En cykeltur med kameran

Hej hej hallå dagboken.


För ungefär en månad sen tog jag en liten cykeltur på en dryg mil här i Östersund, och jag tog självklart med mig kameran då det var en fin sommarkväll. Ända sedan dess har jag planerat att lägga upp lite av fotona från den kvällen här på bloggen. 


Dock så har sommaren varit väldigt intensiv med bland annat Storsjöyran, besök från Finland (Hirvenpaska!), grillning av diverse döda och marinerade djurdelar, alkoholintag av vikingaproportioner, adoptering av krukväxter och mycket annat behagliga, obehagliga och besynnerliga upplevelser. Därför har det tagit lite tid att komma till skott!


Men här kommer alltså ett urval av bilderna från en vacker sommarkväll i Republiken Jamtlands hufvudstad Östersund: 


Även mammas cykel får vara med på kort ibland!
Fiskmåsar flaxar vid Lillsjön. (oredigerad)
En andfamilj försökte fly undan, men min 200-millimetersglugg undkommer ingen!

Här gick fotandet som på räls (höhö lågvattenmärke på humorn idag), HDR-teknik testade jag här, blev kanske lite väl skarpa färger men det
hör till den konstnärliga friheten man får ta!
HDR-foto vid Lillsjön, färglatt värre!


Till sist kvällens bästa bild, tagen med HDR-teknik
handhållen dessutom vilket gör mig lite extra stolt!
BAM! Där fick du lite att titta på.


Nu är det så att det är lite förändringar på väg i mitt liv, och foton i kommande inlägg kommer troligen ha en något annan karaktär och vara fyllda med palmer, stränder och apor. Men mer om detta inom kort!


Hej på re!

1 kommentar:

Dalk*ullan sa...

Så fina bilder :). Ta en massa o ladda upp här och skriv hur du har det. Hör av dej, glöm inte det! Du vet att jag är lite orolig för dej. Hoppas allt är bra :)

Puss o kram