måndag 24 oktober 2011

GECKOS! och kanske lite porr?

Hallå!


Just nu vräker ett monsunregn av bibliska proportioner ner utanför huset villan. En jäkla tur att det inte blåser, då vårat vardagsrum endast har tre väggar och är helt öppet ut mot gården. Då hade jag inte skrivit detta kan jag säga, och tur är väl det, för som du har längtat på att jag ska uppdatera denna underbara blogg!


Vad skall jag bjuda på för visuellt lull-lull idag då? Jo idag blir det lite bilder på de andra som bor här i villan och i krokarna runtomkring. Då menar jag inte dom knytnävsstora hoppande spindlarna, inte dom 8 cm stora getingarna, inte ens den dementa halvblinda tanten som ser ut som häxan från Drag Me To Hell som då och då tittar in och försöker sälja några konstiga påsar med vitt pulver. Nej dom är en annan historia. Idag blir det lite bilder på våra kära geckoödlor, som alltid springer runt på våra väggar och äter enorma fjärilar och skriker "GECKOOOO" så man vaknar, ja dom gör faktiskt det.


Alla dessa bilder är tagna inne i våran villa!


En glad liten gynnare ute på promenad!


Detta är Holger, vår troligen största geckoödla. Här hade han precis jagat en enorm mal i mitt rum medan jag försökte sova, det var omöjligt, både att sova och att fånga malen.
En lömsk gecko som gömt sig bakom en tavla i köket för att fånga flygfän som landar på väggen.
Förspel?

Bilderna ovan kommer från mitt galleri på DeviantArt, eftersom jag försöker hålla lite klass på bilderna här, höhö! Men jag tänkte att idag så är det dags för något extra, av med finhandskarna och på med kondomen, nästa bild jag laddat upp består nämligen av lite PORR (Taktiskt drag att ha med ordet porr i bloggen, nu två gånger, detta kommer öka mitt besökarantal med 500% från google! Like a boss!). Och nu tänker ni, "Ödleporr? Är du sjuk människa?!", men jag säger såhär, det finns sjukare saker på internet, till exempel Pterodactylporr. Tror du mig inte, googla, men då är det du som är sjuk. Eller så tittar du istället på dessa två snusködlor :


Herr och Fru Gecko idkar vuxenlekar på taklampan.
Nu är det så att dessa vuxenlekar och intensiva kopulerande i taklamporna, på väggarna och taket tydligen har gett resultat. En av de största geckosarna här i huset, Enock, gick ett tag och blev ruskigt fet, en riktig kalaskula tänkte vi först. Sen insåg vi att karl'n nog inte var en karl, utan ett fruntimmer med ägg i magen, för rätt som det var så hade Enock gått ner i vikt över en natt, eller mer troligt lagt sina ägg någonstans. Och nu några veckor senare så är det minigeckos lite här och var, så tydligen har Enock gått och blivit pappa.... eller ja, mamma om man ska vara korrekt:
Såhär liten är alltså vad vi tror är en relativt nyfödd geckoödla,
inte stor alls med andra ord! 


Närbild på den lilla krabaten, som faktiskt verkar ha fångat något slags kryp som den har försökt äta upp i flera timmar nu...

 Nu är klockan 01:39 på natten här, regnet har slutat och jag är trött så nu skall här sovas. Har du ett förslag på vad vår familjs senaste geckotillskott ska få heta så lämna en kommentar! Det är inte varje dag man får döpa en geckoödla på Bali! Godnatt!

Inga kommentarer: